Logo

Oksebryst i stegeso med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Oksebryst i stegeso med grønsager

700 g skært oksekød/bankekød
hvedemel
salt og peber
50 g smør
1 løg
4 dl bouillon
2 laurbærblade
4 peberkorn
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.

Skær kødet i skiver, vend det i hvedemel tilsat salt og peber.

Brun det i fedtstof på en pande og læg det derefter i stegesoen.

Kom grofthakkede løg i.

Tilsæt peberkorn og læg laurbærblade øverst.

Hæld bouillon ved.

Steg kødet i ca. 1½ time ved 220ºC.

Fjern laurbærbladene og smag saucen til.

Jævn med lidt hvedemel og farv saucen med kulør.

Serveres med kartoffelmos og pandestegte rodfrugter og/eller grønsager.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farsbrød med svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingesteg med surtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bacon-restegrydeI dag skal du høre om en nem og lækker hverdagsret. En fornem ret, hvor der er brugt både...
• Æbler med flødecreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
83105-02-2010 10:13:03 britta andersen
Hej hvor er grønsagerne, kan kun se eet løg

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os