Logo

Oksegryde med chili og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 oksecuvette 1-1.3 kg eller tilsvarende skært oksekød i terninger
1-2 løg
1-2 fed hvidløg
25 g smør eller olie til bruning
salt og peber
1 ds flåede tomater med chili
2 dl vand eller bouillon
evt. 1 spsk mild paprika
8 hele nelliker
1-2 ds kidneybønner (a ca. 400 g )
 
Tilbehør:
fintsnittet icebergsalat
brød
 
Skær cuvetten i pæne store terninger, 2 gange 2 cm.
Hak løg og hvidløg og brun dem 1-2 minutter i en tykbundet gryde.

Tag det op og brun kødet af et par gange.
Kom kød og løg tilbage i gryden sammen med de flåede tomater.
Krydr med salt, peber, nelliker og paprika og hæld også vandet ved.
Lad nu retten simre under låg til kødet er helt mørt.
Giv cuvetten næsten 2 timer.
Hæld væden fra bønnerne og vend dem i.
Varm hele gryderetten godt igennem og smag endeligt til.
Saucen skal være tæt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekam på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret lammeskankHer er en spænde ret med meget smag. Braiseret lammeskank er lækker aftensmad for hele...
• Marineret svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokos-tranebær-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!