Logo

Oksegryde med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 roastbeef
2 gulerødder
2 porre
2 mellemstore løg
5 fed hvidløg
1 bakke champignon i skiver
smør
salt, peber, paprika
fløde
 
Pil snoren af roastbeefen og skær den op i pæne stykker.
Tag en stegegryde og brun smørret heri, når det er godt varmt brunes
kødstykkerne.
Tag dem fra varmen når de er brune.
Skær løget i både og hvidløgene i tynde skiver derefter skæres
porrene i ca 3 cm stykker og gulerødderne skæres på skrå ved at man
vender dem hver gang man har skåret en skive.
Champignonerne skives tyndt.
Brun alle grønsagerne sammen og tilsæt salt og peber og paprika og 5 dl
vand ladet hele koge sammen tilkødet er mørt ca 45 min og tilsæt så
fløde efter smag dette kan dog udelades.
Gryderetten serveres med ris og ribsgéle.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bulgursalat med spinat, ribs og kyllingNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder
• Minestrone suppeDenne italienske suppe er genial restemad, hvis du har nogle grønsager og ris, der skal...
• Dykand i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banandessert med flødeskumDenne dessert med banan og kanel er utrolig let at lave og smager dejligt. Server gerne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os