Logo

Olivenbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Olivenbøffer

600 g hakket oksekød

3 spsk hakkede oliven

1 æg

salt og peber

1 spsk revet løg

1 fed hvidløg

smør eller margarine

1½-2 dl piskefløde

kulør

1 spsk koncentreret tomatpuré

4 skiver Danbo ost

Tilbehør: blandet salat, brød

*

Bland kødet med halvdelen af de hakkede oliven samt æg, lidt salt, peber, revet løg og knust hvidløg og form det til 4 bøffer.

Steg dem 4-5 minutter på hver side i smør eller margarine og læg dem i et ildfast fad.

Kog panden af med piskefløde, kulør og tomatpuré og hæld det ved.

Læg 1 skive ost på hver bøf og drys resten af de hakkede oliven over.

Stil fadet 10 minutter i en 250°C varm ovn.

Server blandet salat og brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sesamstegt mørbrad med nem ostesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastagratin med oksekød og mozzarellaEn god variant af den velkendte pasta med kødsauce. Saucen og pastaen får en ekstra tur i...
• Fyldt lammebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!