Logo

Ostefyldt kyllingefilét

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingefiléter a 90-100 g
4 tandstikkere
1 spsk olivenolie
1 dl reven mozzarellaost
fyld:
4 spsk frisk, hakket basilikum
2 spsk mager kvark (5%)
2 spsk reven mager stærk ost
1 spsk friskpresset citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk ansjospasta
1/4 tsk friskkværnet sort peber

1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk ansjospasta
1/4 tsk friskkværnet sort peber
 
Sæt ovnen på 225ºC.
Smør en plade eller brug bagepapir.
Begynd med fyldet.
Bland 3 spsk af basilikummen med resten af ingredienserne i en lille
skål.
Skær et vandret snit i hver af kyllingefileterne og kom fyldet i.
Hold åbningerne sammen med tandstikkere.
Opvarm olien på en pande og steg kyllingefileterne til de er gyldne.
Læg kyllingefileterne på bagepladen.
Drys med mozzarella og resten af basilikummen.
Eftersteg nederst i ovnen ca. 20 min til kyllingefiléterne er helt
gennemstegte.
Dæk med folie hvis de bliver for mørke.
Server straks evt. med ovnstegte kartoffelbåde eller hasselback-kartofler 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulelaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt lever med æbler og løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rodfrugtspaghetti med kødsauceMasser af rodfrugter og grønsager erstatter den sædvanlige pasta til kødsaucen sundt og...
• Pocherede pærer med vaniljecreme og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os