4-6 pers. 
 
ca. 750 g  kalkunbryst 
Lidt hvedemel 
1 løg 
½ kg  champignon 
50 g  smør 
1 spsk  rosenpaprika 
1 ½ spsk  koncentreret tomatpure 
ca. 1 dl  bouillon 
1 lille bøger cremefraiche 38% 
salt og peber 
  
Skær kalkunkødet i ca. 2 cm tykke strimler og vend dem i hvedemel
Pil og hak løget groft
Rens champignonerne og halver de store
Damp champignonerne i en tør gryde i et par minutter uden låg. 
Ryst gryden så alle bliver dampet, tag gryden fra varmen
Smelt smørret i en gryde og svits løget let
Brun derefter kalkunkødet sammen med løget, kKødet må kun lige tage farve.
Tilsæt paprika, tomatpure og bouillon og lad det simre under låg i 7-10 min.
Drys champignoner i og giv retten yderligere 5 min. eller til kødet er mørt
Rør cremefraiche i og smag tilmed salt og peber. 
Server med ris eller kartoffelmos.