Logo

Pasta med lam og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g Pasta Firenze fine reder
olie fra en sprayflaske, svarende til 1 tsk
2-4 fed hvidløg
400 g lam i tern
2 kviste rosmarin
havsalt
friskkværnet sort peber
24 sorte oliven
150 g haricot verts

Pastaen koges som anvist på emballagen.
Finthakket hvidløg, lam i tern, hakket rosmarin samt salt og peber sættes over i en gryde med spray af olie.
Når kødet er brunet grundigt, tilsættes oliven og haricot verts.
Retten småsimrer i et par minutter, hvorefter pastaen tilsættes, og retten varmes igennem inden servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?