Logo

Pasta med spinat og røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med spinat og røget laks

 

I dag skal vi bare have lidt pasta. Med frisk spinat, fløde og røget laks er der dog ikke meget "bare" over dette dejlige måltid.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen..

#

300 g frisk spinat

200 g røget laks

1 skalotteløg

15 g smør

1 spsk hvidvinseddike

1 dl piskefløde

2½ liter vand

25 g salt

250 g tørret pasta

salt og peber

*

SKYL og slyng spinatbladene. Skær laksen i brede strimler.

 

PIL og hak skalotteløget.

Sauter skalotteløgene bløde i en gryde med smør i ca. 5 min.

Tilsæt vineddike og lad det koge ind.

Tilsæt fløde, kog det igennem og tag gryden af varmen.

 

GIV vandet opkog. Tilsæt salt og kog pastaen efter pakkens anvisning.

 

VEND spinaten i gryden med fløde og varm igennem under omrøring, til det akkurat falder sammen.

Krydr med salt og peber og vend afdryppet pasta i.

Tilsæt laksestrimlerne og server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her