Logo

Poussin med trøffelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 poussiner
smør til stegning
salt og peber

Sauce:
2 dl hvidvin
2 finthakkede skalotteløg
5 dl god fjerkræfond (evt. dåse)
½ dl portvin
25 g smør
majsstivelse til jævning
25 g trøfler (dåse eller glas)
salt og peber

Tilbehør:
letkogt broccoli
små kartofler

A. Tør poussinerne ud- og indvendig og brun dem i smør.

Brun også kartoflerne i smør.

Drys poussinerne med salt og peber, læg dem i et fad sammen med kartoflerne og steg begge dele i ovnen ca. 35 minutter.

B. Til saucen koges hvidvinen ind til en tredjedel med finthakket løg.

Tilsæt herefter fond og portvin og lad det koge igennem 4-5 minutter.

Si saucen og pisk smørret i.

Smag til med krydderier, jævn saucen, og tilsæt strimler af skrællet trøffel og juicen fra trøflerne.

C. Del poussinerne i bryst og lår og servér på varme tallerkner med saucen og tilbehøret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her