Logo

Rødfiskfilet med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rødfiskfileter
150 g pillede rejer
150 g mayonnaise
1 1/2 dl cremefraiche
1/2 tsk dijonsennep
citron

Kogelage:
1 lille fennikel
1 gulerod
1 porre
1/2 l. vand
1/4 fl. tør hvidvin
1 tsk salt
5 knuste, hvide peberkorn
1 bdt dild

Begynd med lagen. Kom vand og hvidvin i en gryde.
Tilsæt de rensede, delte grønsager samt krydderierne og bring lagen i kog.
Lad den småkoge under låg 10-15 minutter.
Læg rødfiskefileterne i en fladbundet gryde.
Si kogelagen over og bring den langsomt i kog.
Lad fisken simre 5-7 minutter efter størrelse og lad den afkøle i lagen. Tag fisken op og lad den dryppe af. Læg den på et serveringsfad.
Bland mayonnaise og cremefraiche.
Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber.
Kom dressing over fisken og pynt med rejer, citronbåde og dild.
Servér retten med små kogte kartofler drysset med dildkviste.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta NapoletanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt kalkunbryst med gulerødder i appelsinskyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Poussiner, grydestegt med grønne druerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os