Logo

Rødfiskfilet med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rødfiskfileter
150 g pillede rejer
150 g mayonnaise
1 ½ dl cremefraiche
½ tsk dijonsennep
citron

Kogelage:
1 lille fennikel
1 gulerod
1 porre
½ l. vand
¼ fl. tør hvidvin
1 tsk salt
5 knuste, hvide peberkorn
1 bdt dild

Begynd med lagen. Kom vand og hvidvin i en gryde.
Tilsæt de rensede, delte grønsager samt krydderierne og bring lagen i kog.
Lad den småkoge under låg 10-15 minutter.
Læg rødfiskefileterne i en fladbundet gryde.
Si kogelagen over og bring den langsomt i kog.
Lad fisken simre 5-7 minutter efter størrelse og lad den afkøle i lagen. Tag fisken op og lad den dryppe af. Læg den på et serveringsfad.
Bland mayonnaise og cremefraiche.
Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber.
Kom dressing over fisken og pynt med rejer, citronbåde og dild.
Servér retten med små kogte kartofler drysset med dildkviste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her