Logo

Sild på dansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sild på dansk

600 g udbenede sild

1 ds ansjoser

salt og friskkværnet peber

3 spsk rasp

1 dl fløde

smør eller margarine

klippet dild

1 citron

Tilbehør: kogte kartofler

*

Klap de udbenede sild op og læg ½-1 ansjosfilet i hver.

Luk dem sammen og anbring dem i smurt, ildfast fad i et enkelt lag.

Drys med lidt salt, friskkværnet peber og rasp og hæld fløden og lagen fra ansjoserne ved.

Fordel smør eller margarine i små klatter på over­fladen og stil fadet ind i en 250°C varm ovn i 20-25 minutter.

Drys ved serveringen med klippet dild og server med citronbåde og kogte kartofler. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her