Logo

Stegt lever som på Bali

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g kalve- eller lammelever
2 spsk olivenolie
2 små løg
2 fed hvidløg
2 ½ dl kokosmælk
Saft af en halv citron

Marinade:
2 fed hvidløg
1 tsk gurkemeje
1 rød chili - eller ½ tsk stærk chilisauce
1 spsk jordnøddesmør med hele nødder
Salt
friskkværnet peber

Bland marinaden af de knuste hvidløgsfed, det hakkede løg og jordnøddesmørret i en skål og læg leveren i centimetertykke skiver i. drys salt og peber over. Hak løgene og de to fed hvidløg og svits dem i woken eller på panden til de tager farve. Tilsæt så leverskiver ne og steg dem på begge sider. Sænk varmen og tilsæt kokosmælken. Kog op og sænk varmen igen. Lad leveren simre i yderligere 7 - 8 minutter, til den er gennemkogt og saucen er blevet tyk. Tilsæt så citronsaften og servér med løse ris eller melede kartofler.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?