Logo

Strudsesauté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strudse stroganoff
1 stort løg i tern
250 g champignon i kvarte
1 lille ananas i tern
250 g grønne stenfri druer
2 tsk knust Madagascarpeber
2 ½ dl hvidvin
2 ½ dl piskefløde
smør til stegning

Svits løgene i smør og vend champignon i. Tages af panden.
Brun kødet godt på panden og krydr med salt og peber.
Kødet tages af panden.
Hæld løg og champignon på panden, tilsæt hvidvin og kog blandingen ind til det halve ved svag varme.
Tilsæt fløde og Madagascarpeber (tilsæt 1 tsk og smag forsigtigt til). Saucen varmes igennem indtil den cremer.
Tilsæt ananas samt hele druer.
Kom kødet i saucen og varmes forsigtigt igennem.
Serveres med safranris og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her