Logo

Svinekød i karry - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Trykkoger: 10-15 min. - alm. gryde: 3/4-1 time.

3/4-1 kg flæskesmåkød, i tern
1 spsk karry
50 g smør/margarine
2 stk løg, hakket
1 æble, i både
4-5 dl bouillon
salt
meljævning

Drys karryen på kødet og brun det i fedtstoffet.
Svits løg og æble med til sidst.
Tilsæt bouillon (evt. kun halvdelen under kogningen).
Trykkog 10-15 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Jævn retten, smag til evt. med mere karry og salt.
Server løse ris og evt. stegte æblebåde og mangochutney til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sennepsglaserede poussinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hønsefrikassé med krebsehalerPå denne tid af året skal maden være let og forårsagtig. Ugens gæstemenu er hønsefrikassé...
• Spinattærte med gedeostBag en lækker tærte til aftensmaden. Den kan nydes både varm eller lun, så det er perfekt...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!