Logo

Tjerkesisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kylling
1 l vand
 
Valnøddesauce:
2 skiver franskbrød
100 g valnøddekerner
1 dl kyllingefond
1 fed presset hvidløg
salt
 
1 spsk solsikkeolie
1/2 tsk paprika
persille
 
Kyllingen koges en time, kødet pilles af og skæres i mindre stykker.
Franskbrødet udblødes i vand og knuges fri fra væde.
Valnødder, brød, suppe og hvidløg blendes til en tyk sauce, der smages
til med salt.
Kyllingestykkerne anrettes på et fad, og saucen hældes over.
Olien varmes på en pande og paprika røres i og hældes over retten.
Pyntes med persille.
Serveres til bulgur eller ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Helstegt kylling med råkostsalaterTo meget forskellige råkostsalater er lækkert tilbehør til en saftig helstegt kylling -...
• Slethvar med grønt -Asiatisk - inspireretSletvaren lever i danske farvande. Den har et fast hvidt kød, en delikat smag og ligger i...
• Julepaté 2006En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtkoldskålDenne frugtkoldskål er bare så lækker og cremet og frisk
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os