Logo

Torsk på pande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 porrer
4 forårsløg
1 courgette
4 tomater
15 g margarine
1 dl hvidvin
1 dl vand
2 tsk majsstivelse
3/4 tsk salt
peber
1 pk. (400 g) torskestykker
1/2 tsk salt

Porrerne renses og skæres i ringe.
Courgetten skæres i terninger.
Porrerne svitses i margarine.
Tomaterne skæres i både.
Courgetter og tomater svitses med og hvidvin tilsættes.
Majsstivelsen udrøres i vand og røres i retten.
Smages til med salt og peber.
Torskestykkerne drysses med lidt salt og lægges over grønsagerne. Retten snurrer under låg ca. 10 min.
Serveres med løse ris og grovflûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalv i dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Strudsesteg med appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesiske frikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!