Logo

Torsk på pande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
4 forårsløg
1 courgette
4 tomater
15 g margarine
1 dl hvidvin
1 dl vand
2 tsk majsstivelse
¾ tsk salt
peber
1 pk. (400 g) torskestykker
½ tsk salt

Porrerne renses og skæres i ringe.
Courgetten skæres i terninger.
Porrerne svitses i margarine.
Tomaterne skæres i både.
Courgetter og tomater svitses med og hvidvin tilsættes.
Majsstivelsen udrøres i vand og røres i retten.
Smages til med salt og peber.
Torskestykkerne drysses med lidt salt og lægges over grønsagerne. Retten snurrer under låg ca. 10 min.
Serveres med løse ris og grovflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her