Logo

Torsk provencale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
680 g torskefilet
1 ds flåede tomater
4 skiver citron
3 store løg
1 fed hvidløg
1 bundt persille
200 g gulerødder
1 spsk koncentreret tomatpure
½ tsk herbes de provence

Fiskefileterne lægges i et fad og drysses med salt og peber.
Gulerødder og løg findeles og koges næsten møre i vand.
saucen blandes af ituskårne, flåede tomater, gulerødder løg og de øvrige ingredienser.
Smag til med salt og peber.
saucen fordeles over fisken og retten sættes i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Serveres med ekstra grønsager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her