Logo

Torsk provencale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
680 g torskefilet
1 ds flåede tomater
4 skiver citron
3 store løg
1 fed hvidløg
1 bundt persille
200 g gulerødder
1 spsk koncentreret tomatpure
1/2 tsk herbes de provence

Fiskefileterne lægges i et fad og drysses med salt og peber.
Gulerødder og løg findeles og koges næsten møre i vand.
saucen blandes af ituskårne, flåede tomater, gulerødder løg og de øvrige ingredienser.
Smag til med salt og peber.
saucen fordeles over fisken og retten sættes i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Serveres med ekstra grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølser med kartoffelmos i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegte foreller med kryddersmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme anglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os