Logo

Torsk provencale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
680 g torskefilet
1 ds flåede tomater
4 skiver citron
3 store løg
1 fed hvidløg
1 bundt persille
200 g gulerødder
1 spsk koncentreret tomatpure
½ tsk herbes de provence

Fiskefileterne lægges i et fad og drysses med salt og peber.
Gulerødder og løg findeles og koges næsten møre i vand.
saucen blandes af ituskårne, flåede tomater, gulerødder løg og de øvrige ingredienser.
Smag til med salt og peber.
saucen fordeles over fisken og retten sættes i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Serveres med ekstra grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejespid med grillstegt fennikelLav en lækker marinade med appelsin og sennep, og brug den både til de grillstegte rejer...
• Græske frikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med kartofler og marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-jordbær-kompot med vaniljeskyrRabarber Jordbær Kompot er en slags grød, som ikke er helt udkogt men heller ikke pureret....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!