Logo

Vagtler i rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 grydeklare vagtler
5 spsk mørk rom
2 spsk honning
2 spsk chilisauce
Salt og peber
1 dl hønsebouillon

Forvarm ovnen til 175ºC.

Læg vagtlerne i et ovnfast fad.

Bland rom, honning og chilisauce i en skål.

Smag til med salt og peber. Pensl vagtlerne.

Bag dem i ovnen i 30 minutter.

Tag vagtlerne af og kog fadet af med bouillon.

Læg vagtlerne på et fad og hæld saucen over.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødtungefilet med pebercremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med ostesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkesteg med sprød svær og bagte kartofler og marinerede rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ricotta-budding med sharon-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os