Logo

Wok med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wok med asparges

 

Asparges er smagen af forår - Danske hvide asparges er i sæson i maj, og de smager fantastisk. Her får du en lækker opskrift med både hvide og grønne asparges, og andre de gode grønsager

4 personer Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 5-6 min.

 

300 g grønne asparges

300 g hvide asparges

150 g champignon

100 g bønnespirer

4 fed hvidløg

4 spsk sesamfrø

8 spsk sesamolie

5-6 spsk sojasauce

3 spsk limesaft

lidt sambal oelek 

Pynt:

1 bundt koriander

*

Skyl de grønne asparges, og skræl de hvide.

Knæk enderne af dem, og skær dem i 3 stykker hver.

 

Rens champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

Skyl bønnespirerne, og dryp dem godt af.

Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.

 

Rist sesamfrøene på en tør pande i et par min., og hæld dem i en skål.

 

Varm en wok godt op med sesamolie.

Kom alle grønsagerne i sammen med hvidløg, og steg det hele i ca. 4 min.

 

Tilsæt sojasauce, limesaft og sambal oelek, og giv det et kort opkog.

Tag wokken af varmen, og drys de ristede sesamfrø over.

Pynt med frisk koriander, og server straks.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?