Logo

Grøn salat med broccoli og rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g grøn salat
100 g agurker
100 g broccoli
50 g rødkål

Del broccolien i buketter på størrelse med vindruer.
Flæk stilkene i 4 dele og snit i 4 mm skiver.
Blancher broccolien 2 min i kogende vand tilsat 1 tsk salt pr. l. vand.
Del salat i 4 eller 6 dele og snit i strimler.
Skær agurken i terninger på 1x1 cm.
Skær rødkålen i 5 cm. brede stykker, og snit i 2 mm. strimler.
Bland alt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her