De dejlige småkager
er hurtigt bagt, hvis du får uventede gæster. Opskriften er den nemmeste og superlækker. Find flere gode
opskrifter her på madABC.dk ...
20 stk. Arbejdstid:
30 min. Bagetid: 5-7 min.
#
Dej:
75 g hele mandler
(eller mandelmel)
75 g smør
100 g hvedemel
50 g sukker
1 tsk økologisk appelsinskal
1 lille æg
Pynt:
50 g mørk chokolade
*
Hak eller blend
mandlerne til fint mel, evt. i en foodprocessor.
Smuldr små stykker
smør med mel, og tilsæt mandelmel, sukker og fintrevet appelsinskal.
Saml dejen med
sammenpisket æg.
Tril ca. 20 kugler
af dejen.
Sæt dem på en
bageplade med bagepapir og tryk kagerne lidt flade.
Bag dem i ca. 5 min.
ved 200 °C.
Hak chokoladen, drys
det på de varme kager, og lad det smelte.
Afkøl kagerne på en
bagerist.
Opbevar småkagerne i
en lufttæt beholder eller dåse.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin