Logo

Abrikosæblefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 tørrede abrikoser
Vand
6 æbler
Rasp
Smør

Læg abrikoserne i blød i vandet i nogle timer.

Skær dem i tern.

Riv æblerne groft og bland dem med abrikoserne.

Læg blandingen i et smurt fad.

Strø lidt rasp over og sæt små smørklatter på.

Stil fadet i en 200ºC varm ovn, til det har fået farve.

Serveres med fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her