Logo

Bosnisk æbledessert - Tufahija

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en flot og spændende æbledessert kaldet Tufahija. Æblerne koges og udhules - med let og hurtigt. Prøv desserten næste gang du har gæster eller vil have lidt ekstra i hverdagen.


1 kg æbler
1 liter mælk
1 citron
sukker
150 g valnødder
flødeskum
bær: vindruer, jordbær, kirsebær eller lignende

*
 
Æblerne skrælles og udhules (befries for kernehus), hvorpå de koges i vand, der er tilsat sukker og tillige citron, for at æblerne ikke skal koge i stykker.
De kogte æbler fyldes med valnødder, der er kogt i mælk med sukker.
Æblerne garneres med flødeskum og pyntes med bær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede jordbær med mascarponeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caribisk banandessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekager med hvid chokolade og friske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede jordbær med marengskysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os