Logo

Bosnisk æbledessert - Tufahija

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en flot og spændende æbledessert kaldet Tufahija. Æblerne koges og udhules - med let og hurtigt. Prøv desserten næste gang du har gæster eller vil have lidt ekstra i hverdagen.


1 kg æbler
1 liter mælk
1 citron
sukker
150 g valnødder
flødeskum
bær: vindruer, jordbær, kirsebær eller lignende

*
 
Æblerne skrælles og udhules (befries for kernehus), hvorpå de koges i vand, der er tilsat sukker og tillige citron, for at æblerne ikke skal koge i stykker.
De kogte æbler fyldes med valnødder, der er kogt i mælk med sukker.
Æblerne garneres med flødeskum og pyntes med bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her