Logo

Bradepandekage med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bradepandekage med rabarber


# Ingredienser

750 g rabarber

325 g sukker

150 g margarine

200 g sukker

3 æg

375 g hvedemel

1 spsk bagepulver

1 spsk vaniljesukker

perlesukker som pynt


* Tilberedning

Rabarber skæres i små stykker drysses med de 325 g sukker.

Det opvarmes forsigtigt til rabarberne begynder at safte.
Der må ikke omrøres.
Rabarberkompotten hældes i et dørslag, saften skal også bruges.
Margarine og de 200 g sukker røres blødt.
Æg tilsættes, ét af gangen.
Hvedemel, bagepulver og vaniljesukker blandes og kommes i skiftevis med ca 2½ dl rabarbersaft.

Dejen kommes i en smurt bradepande ca 31x24 cm.
Rarbarberne fordeles over og til sidst drysses med perlesukker.
Bages 50 min ved 175 °C.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 8.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her