Logo

Brødbudding - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En helt almindelig dessert i vore bedstemødres husholdning. Det grove brød gik fortrinsvis til øllebrød, mens hvedebrødet blev brugt til brødkage eller budding.

 

Til 4-5 personer

5-6 skiver franskbrød

40 g smør

60 g rosiner

3 æg

4 spsk sukker

1 stang vanilje

1/2 liter fløde eller mælk

 

Læg smurte brødskiver lagvis med rosiner i en smurt form eller ovnfast fad. øverste lag skal være brød med de smurte sider opad.

Pisk æggene sammen med sukkeret.

Bring mælken til kogepunktet med den flækkede vanilje.

Hæld den i æggemassen, mens der piskes.

Fisk vanilje­stangen op.

Hæld blandingen over brød og rosiner i form eller fad.

Sæt buddingen i ovnen ved 175°C i 35-40 minutter eller til den er fast.

Server desserten varm eller kold med saftsauce til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem hindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage, bagtAlle har deres egen personlige opskrift på chokoladekage. Den her er simpel at lave men...
• Panna cotta med passionsfrugtcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem dessertis med sherry og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os