Logo

Citronfromage Lækker og luftig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Citronfromage Lækker og luftig

 

Hvis du ikke allerede er vild med citronfromage, så bliver du det, når du smager denne variant. Fromagen er luftig, lige tilpas syrlig og sød på samme tid.

Tid: ca. 20 min. plus tid til, at fromagen kan sætte sig. (4 pers.)

 

# Citronfromage:

3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
revet skal og saft af 3 økologiske citroner
3 blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
3 dl piskefløde
*

Fremgangsmåde:
Pisk æggeblommer, sukker og revet citronskal godt sammen.

Pisk æggehviderne stive.

Pisk fløden til blødt skum.

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 min.

Vrid den fri for vand, og smelt den ved svag varme i en skål over vandbad.

Tag skålen af varmen, og hæld citronsaften i den smeltede husblas.

Vend dernæst med de piskede æggeblommer, halvdelen af flødeskummet og æggehviderne.

Stil fromagen i køleskabet, til den er stiv.

Top med resten af flødeskummet inden servering.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 19 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citrontærte med marengsCitrontærte med marengs er en elegant fransk klassiker. Den søde marengs, sat i fine...
• CitronsouffléUnder skorpen gemmer sig et fløjlsblødt indre som smelter på tungen. Server gerne...
• Citronsorbet Iskold og syrlig i smagen, og så er den herligt læskende. Forfriskende. Hvad mere kan...
• Små citrontærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os