
 
Denne helt klassiske citronfromage er simpelthen smagen af
sol. Se her, hvordan du laver den perfekte citronfromage, der uden tvivl vil
falde i alles smag
(4 pers.) 
 
#
4 blade husblas
3 store æg
100 g sukker (1¼ dl)
1 citron revet skal af
1 citron saft af (½ dl)
¼ liter piskefløde (heraf lidt til pynt). 
*
 
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. 
Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps med elpisker.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. 
Smelt den i vandbad. 
Bland den med citronsaft og -skal. 
Rør husblassen i æggene. 
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når
den er næsten stiv. 
Hæld fromagen i en skål og pynt med flødeskumstoppe før
serveringen. 
 
Den friske helt klassiske citronfromage. Fromagen kan
tilberedes på forhånd og fryses - så har du en nem gæstedessert, som stadig er
populær 
Citronfromage er en dessert, der har citronsaft som sin
vigtigste smagsingrediens. Retten er oprindelig udviklet i Piemonte-området i
Norditalien, hvor den benævnes Panna cotta al limone