Logo

Crêpes Suzette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crêpes Suzette


Crêpes:

1 tsk sukker
¼ tsk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
1 ¼ dl mælk
4 æg
2 spsk olie
tilbehør: syltetøj eller æblemos

Portionen giver ca. 20 pandekager.
De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.

Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter.

Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør, og servér dem med syltetøj, æblemos, is eller...

Suzette:
100 g smør
100 g sukker
1 appelsin, saften af
1 glas Grand Marnier

1 glas cognac

Pandekagerne bages og rulles sammen enkeltvis på et fad.
Smør og sukker smeltes og tilsættes appelsinsaft, Grand Marnier og cognac.
Blandingen hældes over pandekagerne og antændes, når de serveres.




 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her