Logo

Crêpes Suzette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Crêpes Suzette


Crêpes:

1 tsk sukker
1/4 tsk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
1 1/4 dl mælk
4 æg
2 spsk olie
tilbehør: syltetøj eller æblemos

Portionen giver ca. 20 pandekager.
De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.

Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter.

Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør, og servér dem med syltetøj, æblemos, is eller...

Suzette:
100 g smør
100 g sukker
1 appelsin, saften af
1 glas Grand Marnier

1 glas cognac

Pandekagerne bages og rulles sammen enkeltvis på et fad.
Smør og sukker smeltes og tilsættes appelsinsaft, Grand Marnier og cognac.
Blandingen hældes over pandekagerne og antændes, når de serveres.




 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klatkager 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
• Apple pie og den perfekte tærtedejNår man læser amerikanske opskrifter, madklummer og lignende, hvor pie (tærte) er emnet,...
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!