Logo

Crêpes Suzette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crêpes Suzette


Crêpes:

1 tsk sukker
¼ tsk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
1 ¼ dl mælk
4 æg
2 spsk olie
tilbehør: syltetøj eller æblemos

Portionen giver ca. 20 pandekager.
De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.

Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter.

Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør, og servér dem med syltetøj, æblemos, is eller...

Suzette:
100 g smør
100 g sukker
1 appelsin, saften af
1 glas Grand Marnier

1 glas cognac

Pandekagerne bages og rulles sammen enkeltvis på et fad.
Smør og sukker smeltes og tilsættes appelsinsaft, Grand Marnier og cognac.
Blandingen hældes over pandekagerne og antændes, når de serveres.




 


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?