Logo

Creme brûlée med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
3 spsk sukker
reven skal af 1/2 appelsin
2 1/2 dl piskefløde
1 dl mælk

Pisk æggeblommer, sukker og appelsinskal godt.
Bring fløde og mælk i kog og pisk det i æggeblommerne.
Fordel æggeblandingen i 4 smurte portionsforme.
Lad dem stiven i ovnen i vandbad i ca. 3/4 time ved 160ºC.
Afkøl og sæt skålene i køleskab.
Drys lidt flormelis over og sæt skålene i ovnen i 1-2 minutter ved 250ºC, til sukkeret er smeltet.
Pynt desserten med lidt reven appelsinskal og server appelsinbåde til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt parfait med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerdrys af rugbrød og kakaonibsPrøv at lave et spændende rugbrødsdrys med krydderurter og kakaonibs, næste gang du har...
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os