Logo

Den skønne chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g smør
1 1/2 dl piskefløde
1/2 dl piskefløde
1/2 dl sukker
1/2 dl lys sirup
50 g lys chokolade
50 g mørk chokolade
1 tsk vanilje
1 spsk mørk rom (kan undlades)
1 tsk Nescafé (kan undlades)

Opvarm smør, 1 1/2 dl piskefløde, sukker og sirup under omrøring.
Når det bobler, dufter af karamel og er blevet tykkere, slukkes for varmen.
I en anden gryde smeltes de to slags chokolade forsigtigt i 1/2 dl piskefløde.
Rør vanilje, Nescafé og rom i.
Når chokoladen er smeltet, hældes karamelen i chokoladeblandingen, og det hældes røres, indtil massen er ensartet.

Servér den varme chokoladesauce på vaniljeis, pandekager eller hvad som helst.
Eventuelle rester af saucen kan opvarmes forsigtigt eller smøres på brød, eller hvad man synes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødedessert med bærmousse En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomtopfLav din egen skønne romtopf - det er NU du skal i gang! En romtopf er en dessert, der...
• Rabarberis med høvlet nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os