Logo

Fyldt brie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyldt brie

3 spsk smør

1 stk løg

250 g champignoner

1 dl tørret dadel

250 g brie 45+

Tilbehør: Serveres med baguette eller grovkiks.

 
I en middelstor gryde smeltes smørret over medium varme.

Karamellisér hakket løg og champignon i skiver.

Tilsæt hakkede dadler og varm blandingen igennem i to minutter.
Skær brien midt over på langs, så der opstår en top og bund.

Fyld løgblandingen immellem de to ostehalvdele.
Kom brien i mikrobølgeovnen i 1-3 min. (til den begynder at boble).

Servér.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GelerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærfool klassisk dessertFool er en klassisk engelsk dessert, der består af en frugtkompot vendt med en kogt creme....
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os