Logo

Gratineret frugtsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100-150 g frisk istandgjort frugt i mundrette stykker
(æble pære mango druer osv.)
1 æggeblomme
2 spsk sukker
3 spsk mandarinsaft eller sød hedvin
 
Frugten gøres i stand,
Druerne halveres og udkernes, de øvrige frugter skæres i passende stykker.
Det hele overhældes med mandarinsaft eller sød hedvin og frugten trækker nogle timer.
Æggeblommerne piskes hvide med sukker og væden fra den marinerede frugt.
Denne æggesauce hældes over frugten og fadene stilles i en 250ºC varm ovn i 5 minutter.
Serveres med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-nøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål med vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærrand med mandelskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os