Logo

Is med karamelliseret ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is med karamelliseret ananas

 

Prøv denne skønne lyndessert.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 8 min.

 

#

250 g frisk ananas

3 spsk sukker

15 g smør

1-2 spsk rom

Tilbehør: vaniljeis

*

 

Skær skrællen af ananassen, og skær frugtkødet i mindre stykker (uden stok).

Smelt sukker til gylden karamel på en pande, og tilsæt smør og rom.

Vend ananasstykkerne i siruppen, og lad det simre under omrøring i 3-5 min.

Server med en god vaniljeis.

 

Is med karamelliseret ananas

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?