Logo

Is med karamelliseret ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Is med karamelliseret ananas

 

Prøv denne skønne lyndessert.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 8 min.

 

#

250 g frisk ananas

3 spsk sukker

15 g smør

1-2 spsk rom

Tilbehør: vaniljeis

*

 

Skær skrællen af ananassen, og skær frugtkødet i mindre stykker (uden stok).

Smelt sukker til gylden karamel på en pande, og tilsæt smør og rom.

Vend ananasstykkerne i siruppen, og lad det simre under omrøring i 3-5 min.

Server med en god vaniljeis.

 

Is med karamelliseret ananas

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
• Lun ananascrumble med pistacienødderGør desserterne klar i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag
• Bagt frugt med limeskumBagt frugt er skræddersyet til familier med børn
• Sorbet af årstidens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os