Logo

Rabarberdessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g rabarber
2 spsk sukker
1 tsk kanel
1 tsk kartoffelmel
50 g reven marcipan
evt. koldt flødeskum eller en kugle is

Skyl og snit 200 g rabarber fint.
Fordel dem i to mikro-egnede skåle.
Bland 2 spsk sukker med 1 tsk kanel og 1 tsk kartoffelmel.
Fordel blandingen over rabarberne og drys med 50 g reven marcipan.
Stil rabarberne i mikroovnen ved fuld effekt 850 w i 2 ½-3 minutter.
Nyd desserten lun, evt. med koldt flødeskum eller en kugle is til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?