Logo

Rabarberdessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g rabarber
2 spsk sukker
1 tsk kanel
1 tsk kartoffelmel
50 g reven marcipan
evt. koldt flødeskum eller en kugle is

Skyl og snit 200 g rabarber fint.
Fordel dem i to mikro-egnede skåle.
Bland 2 spsk sukker med 1 tsk kanel og 1 tsk kartoffelmel.
Fordel blandingen over rabarberne og drys med 50 g reven marcipan.
Stil rabarberne i mikroovnen ved fuld effekt 850 w i 2 1/2-3 minutter.
Nyd desserten lun, evt. med koldt flødeskum eller en kugle is til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cheesecake med hindbær og rabarberRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Oksesteg, Asiatisk, sukkerærter, mango samt Mixed doubleEn vellykket forbindelse: Stegen tilberedes efter vestlig tradition, men saucen laves som...
• Citrongelé 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake med tørrede frugterMed en færdig lagkagebund er denne friske dessert hurtigt lavet
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os