Logo

Rosenrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ kg højrøde jordbær
150 g sukker
1 tsk Vanila
½ liter rabarbersaft
10 blade husblas
1 dl kogende vand
2 dl piskefløde, pisket til skum
1 tsk sukker

De skyllede bær drysses med sukker og Vanila og står ca. 1 time, til sukkeret er smeltet. Saften sies fra og blandes med rabarbersaften. der smages til med sukker, og ¼ tsk rød frugtfarve kan røres i. Den udblødte husblas smeltes i 1 dl kogende vand. Saften røres i. Blandingen hældes i randform og stilles koldt, til den er stivnet. Formen dyppes et øjeblik i kogende vand. Randen vendes ud. Jordbærrene blandes med letsødet flødeskum og lægges i midten.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?