Logo

Stikkelsbær sne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
250 g grønne stikkelsbær
1 dl vand
125 g sukker
5 blade husblas
3 stiftpiskede æggehvider
4 spsk sukker
Pynt:
2 dl piskefløde pisket til skum
chokoladekringler
 
Stikkelsbærrene nippes, skylles og koges til mos med vandet.
Mosen sødes og den udblødte husblas smeltes deri.
Mosen afkøles.
Æggehviderne piskes stive og derpå seje med lidt sukker.
Mosen piskes i lidt efter lidt.
Desserten fyldes i en skål, pyntes med flødeskum og chokoladekringler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banankoldskål uden ægKoldskål laves traditionelt med kærnemælk. Her laves retten dog med tykmælk og uden æg....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.