Logo

Stikkelsbær sne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g grønne stikkelsbær
1 dl vand
125 g sukker
5 blade husblas
3 stiftpiskede æggehvider
4 spsk sukker
Pynt:
2 dl piskefløde pisket til skum
chokoladekringler
 
Stikkelsbærrene nippes, skylles og koges til mos med vandet.
Mosen sødes og den udblødte husblas smeltes deri.
Mosen afkøles.
Æggehviderne piskes stive og derpå seje med lidt sukker.
Mosen piskes i lidt efter lidt.
Desserten fyldes i en skål, pyntes med flødeskum og chokoladekringler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Irish coffee isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurtis med ferskenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærgranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Irsk whisky-trifliDesserten er for voksne: en cremet trifli med ladyfingers, kaffe og whisky

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os