Logo

Syltede æbler med gele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Ingrid Marie æbler
5 dl vand
½ stang vanilje
225 g sukker
1 gl. ribsgelé

Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernerne.
Vandet bringes i kog med sukker og vanilje.
Kom de halve æbler i og kog dem ved svag varme i ca. 7-8 min under låg.
Æblerne køles af i kogelagen.
Kom en tsk ribsgele i udhulningen i hvert halve æble inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her