Logo

Syltede æbler med gele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Ingrid Marie æbler
5 dl vand
1/2 stang vanilje
225 g sukker
1 gl. ribsgelé

Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernerne.
Vandet bringes i kog med sukker og vanilje.
Kom de halve æbler i og kog dem ved svag varme i ca. 7-8 min under låg.
Æblerne køles af i kogelagen.
Kom en tsk ribsgele i udhulningen i hvert halve æble inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt pære i pandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt pære i pandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!