Logo

Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tørrede blommer med blå ost og krydret biscuit

Brug direkte grillning

 

12 sveskeblommer

1 dl sherry (eller rød portvin)

4 bastognekager

100 g blå ost, fx Valdeon Azul

 

Halver og udsten sveskeblommerne og stil dem i et fad.

Stænk blommerne med sherry og dæk dem med alufolie.

Bag blommerne på grillen under låg i 20 minutter ved lav varme.

Afkøl blommerne let og drys dem med knuste bastognekager og smuldret blå ost.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pavlova med honningblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os