Logo

Tiramisu med frugt – portionsanrettet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tiramisu med frugt – portionsanrettet


Udgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og en god mascarponecreme. Men i stedet for kaffe bruger vi juice og frugt - det giver både flere farver og en anden smag.


#

2 æggeblommer (pasteuriserede)

3 spsk sukker

250 g mascarpone

½ stang vanilje

3 æggehvider (pasteuriserede)

2 dl piskefløde

12 ladyfingers

1¼ dl tropejuice eller appelsinjuice

2 spsk whisky

2 mango

Topping: 4 spsk kokos

*

Pisk æggeblommer og sukker til en luftig blanding.

Rør mascarponeosten i til der ikke er flere klumper.

Halver vaniljestangen og skrab kornene ud. Vend kornene i cremen.

Pisk fløden til let skum og vend i.

Pisk æggehviderne stive og vend dem i.

Læg 2 kiks i hver skål eller tallerken.

Kom juice og whisky i en skål og dryp væsken ligeligt over kiksene.

Skær mango i tynde skiver og fordel over kiksene.

Kom cremen på toppen.

Dæk formen med film og stil i køleskabet 30 minutter eller nogle timer.

Drys kokos over og server.


Tiramisu med frugt – portionsanrettet

Tips: Ladyfingers hedder også Savoyiardi og kommer oprindeligt fra en del af Savoy regionen. Hårde, sprøde, aflange og porøse kager, der er svære at bage selv. Så tog bare genvejen!

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?