Logo

Toast med pærer og svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Toast med pærer og svesker

 

Med et par skiver daggammelt brød kan du nemt sætte en lækker, lille dessert på bordet. Varier med andre friske eller tørrede frugter.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min.

 

#

2 pærer

3 spsk sukker

15 g smør

1 økologisk appelsin

6 svesker

2 skiver brød

Tilbehør: cremefraiche eller vaniljeis

*

 

SKRÆL pærerne, og skær dem i både uden kernehus.

 

SMELT sukker til gylden karamel på en pande.

Tilsæt smør og pærer, og steg under omrøring 2-3 min.

 

TILSÆT fintrevet appelsinskal, appelsinsaft og svesker, og kog det jævnt.

 

ANRET på ristet brød, og server med cremefraiche eller en kugle vaniljeis.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med hyldeblomsterDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
• Frugtsalat med vinskumsauce legeret med æggeblommermadABC.dk har over 41.000 gode madopskrifter, heraf over 11.000 med billeder, fx denne...
• Frugtsalat med råcreme 2Friske frugter i sukkerlage med råcreme er altid populært. Varier frugten efter sæson og...
• Pærer med Daim drys...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!