Logo

Fransk Paté 2003

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fransk Paté 2003 


Fransk paté er en smagfuld ret. Servér den varm om aftenen sammen med salat og brød eller servér den kold til frokostbordet.

 

# Ingredienser

3 spsk rasp udblødt i

1½ dl fløde

½ kg hakket kalv og flæsk

200 g kyllingelever hakket groft med en kniv

1 løg hakket

2 fed hvidløg presset

2 æg

½ dl portvin

1½ tsk salt

½ tsk peber.

Ekstra:

Syltet rød peber.

 

* Fremgangsmåde:

Raspen udblødes i fløden.

Alt røres sammen med den udblødte rasp.

Halvdelen af farsen hældes i en aluform og syltet rød peber fordeles over farsen.

Resten fyldes i og pateen sættes i ovnen.

Bagetid: ca. 1-1½ time ved 200 °C.

 

Serveringsforslag: Lunken med flûtes og salat med et glas vin til.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?