4-6 personer. Trykkoger: 10-15 min. - alm. gryde: 45 min. 
# Ingredienser
250 g flæskesmåkød, hakket 
250 g kalve- oksesmåkød, hakket 
1 ½ dl rasp 
2 æg 
3 spsk mælk 
salt, peber 
100 g røget spæk, i tykke stave 
smør/margarine 
2-3 dl vand 
Sauce: 
4 dl fløde 
3 spsk hvedemel 
salt 
gelé 
kulør 
* Tilberedning
Rør kødet med rasp, æg, mælk og krydderier. 
Form haren til en tyk pølse. 
Skær spækket i tykke stave og stik dem ind i farsen. 
Brun haren i gryden, læg den på risten. 
Hæld vand i bunden af gryden. 
Trykkog 10-15 minutter - afkøl hurtigt. 
Tag haren op på et dybt fad. 
Rør melet med noget af fløden til en jævning. 
Kom fløde og jævning i gryden, giv saucen et opkog og smag den til med gele og salt. 
Hæld noget af saucen over haren, resten i sauceskål. 
Server brunede kartofler og evt. halve kogte æbler med gele til.