Logo

Appelsiner i beignetdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

3 appelsiner

flormelis

rom eller cognac

beignetdej (se nedenfor)

 

Skræl appelsinerne og skær dem i tykke skiver; bland lidt flormelis med rom eller cognac og hæld denne blanding over ap­pelsinskiverne.

Lad dem stå og trække i ca. 30 minutter.

Hæld dem over i et dør­slag og lad dem dryppe af.

Vend hver en­kelt skive i beignetdej og dybkog i fedt.

Lad dem dryppe af på gråt papir og sigt flormelis over dem.

 

Beignetdej:

200 g hvedemel

½ tsk salt

1 æg

1 ½ dl øl

2 dl lunkent vand

2 spsk olie

1 spsk sukker

2 stiftpiskede æggehvider

1 spsk fintreven appelsinskal

 

Mel og salt udrøre s med æg, øl, vand, olie, sukker, og de stivpiskede æggehvider med reven appelsinskal vendes i dejen til sidst.

Brug palmin eller olivenolie til dyb­kogningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her