Logo

Kogt høne med butterdejshorn og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 cov).

0,250 kg kogt hønsebryst.
0,100 kg Rejer i lage.
0,150 kg butterdej.
0,100 kg ananas ringe på dåse.
0,020 kg persille.
0,100 kg brød.
0,030 kg smør.
0,500 dl hønsefond.
1,500 dl cremefraiche.
4 blade frisesalat.
Salt, peber og paprika efter smag.

Det kogte hønsebryst skæres i skiver og ligges i lidt af fonden med paprika.
Butterdejen skæres i strimler på ca. 2 cm, rulles om et horn der er formet i alufolie, som er smurt. Hornet pensles med pasteuriseret helæg, og bages ved 200°C i ca. 20 min. Når hornet er kølet af, bliver det fyldt med rejer.
Hønsebryst ligges på bund af frisesalat og afpyntes med ananas ringe og persillefrit.
Dressing:
Skyllet persille blendes, vendes i cremefraiche, smages til med salt, peber og evt. lidt citron saft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her