Logo

Røget kalkun med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

røget kalkun skåret i tynde skiver
salat
agurk
tulipanblomst
 
coulis 
bananløg
sesamolie (eller anden smagfuld olie)
balsamicoeddike
rødvin
sukker
 
Læg tynde skiver af røget kalkun - fx. bryst - på et fad, sammen med en god bunke salat.
Skær en skrællet agurk i 3-4 cm lange stykker, som stilles på højkant.
Stik en tulipanblomst i midten af agurkestykkerne, og pynt salaten med
tulipanblomsterblade og et drys af lilla støvdragere.
Svits bananløgene i olien, tilsæt balsamicoeddike, rødvin og sukker og kog det ind.
Lad løgene køle af i den mørke, blanke coulis.
Læg de afkølede løg på fadet og hæld tilsidst den sorte, sur-søde sauce
fra løgene over kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her