Logo

Rabarber og kvan med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarber og kvan med smuldredej

 

Skøn og nem rabarber og kvan dessert med hjemmelavet smuldredej og mandler. Desserten serveres med skyr eller sojayoghurt. Se opskriften lige her.

45 min. til 4 personer

#

10 stilke vinrabarber

3 stilke kvan, kan udelades

125 g speltmel

125 g rørsukker

100 g kokosolie eller smør

½ stang vanilje

100 g mandler

*

Sådan gør du

1. Skær rabarber i ca. 2 cm skrå skiver og hak kvanen groft.

2. Smør et ildfast fad med kokosolie eller smør og kom rabarber og kvan deri.

3. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland dem med olie, sukker og mel.

Smuldr dejen over rabarberne.

4. Hak mandlerne groft og drys dem over.

5. Bag det hele ved 200 °C i ca en halv time.

6. Serveres med skyr eller sojayoghurt.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber og jordbærkompotDet smager af sommer. Rabarber-og jordbærkompot er en dejlig kombination - med eller uden...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
• Rabarber med smuldredejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os