Logo

Små tomattærter røde og gule

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Små tomattærter røde og gule

 

I denne opskrift bruges lyst brød uden skorpe til bund i de små portionstærter med tomater. De bages med bunden i vejret og vendes ud på tallerkener ved servering.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

3 gule tomater

3 røde tomater

2 skiver lyst brød

1 spsk olie

1 spsk pesto

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Skær tomaterne i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Drys med salt og peber, dryp med olie og bag dem i ovnen i ca. 10 min.

 

Skær skorpen af brødet og skær det til, så det passer ned i en kokotte eller lign.

Smør to kokotter med lidt olie og læg tomaterne lagvis deri.

Smør brødet med pesto og læg det på som låg med pestoen nedad.

Sæt kokotterne i ovnen i ca. 10 min og vend tærterne ud på to tallerkener.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her