Logo

Pilaf med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Basmati risen krydres på indisk vis med kardemomme og ingefær. Herefter vendes den smørstegte skaldyrsmix i. En nem ret med ægte uhm-effekt.

Basmati risen krydres på indisk vis med kardemomme og ingefær. Herefter vendes den smørstegte skaldyrsmix i. En nem ret med ægte "uhm-effekt".

 

5 dl basmati-ris

1 løg

2 spsk ingefær, friskrevet

smør

2 tsk stødt kardemomme

2 pakker skaldyrsmix fra frost

Pynt: Dild

*

Skyl risene og dryp af.

Hak løget fint. Svits løg i smør i en gryde sammen med ingefær.

Kom ris i og svits let.

Hæld 9 dl vand i gryden, skru ned og lad risen simre under låg i 12 minutter.

Sluk og lad stå.

Svits skaldyrsblandingen i smør på en pande.

Læg ris på et stort fad og fordel skaldyrene over.

Pynt med dild.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her