Logo

Kærnemælkskoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kærnemælkskoldskål


Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 10 min. Køletid: 1 time

 

# Ingredienser

2 æggeblommer 
85 g (1 dl) melis 
1 citron

1½ l kærnemælk 
1½ dl piskefløde

50 g kammerjunkere


* Fremgangsmåde

1. Rør en æggesnaps af æggeblommer og sukker.

Den skal være tyk og luftig.

 

2. Skær den midterste del af citronen (ca halvdelen) i meget tynde skiver.

Læg dem til side.

Riv skallen af de to ender og pres saften ud.

Kom begge dele i æggesnapsen.

 

3. Pisk kærnemælken i æggemassen og hæld koldskålen op i en glasskål.

Stil den i køleskabet mindst 1 time.

 

4. Ved serveringen kan citronskiverne flyde på koldskålen.

Server kammerjunkere til.


Variationer: 

Koldskål kan krydres med kardemomme, vaniljesukker eller appelsin i stedet for citron. 

Ituskåren frugt, hele bær, snittede mandler eller flødeskum kan serveres til koldskål. 


Brug madABCs Madplantil at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæsonog Grill +

----------- ooo OÔO ooo -----------


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her