
3 kg svinekam uden spæk 
¾ kg løg 
½ selleri 
paprika 
salt 
peber 
½ fl.rødvin 
Rødbeder: 
4 rødbeder 
½ glashonning 
½ fl.balsamicoeddike 
½ fl.rødvin 
Kartofler: 
2 ½ kg kartofler 
½ l fløde 
2 ½ dl hvidvin 
Dressing: 
blomkål 
rødløg 
½ dl jomfruolivenolie 
1-2 tsk balsamicoeddike 
salt 
Kødet skæres ud i tykke koteletter - der skæres en lomme i. 
Løg skæres i skiver og svitses på en pande i olie uden til de bliver blanke. 
Selleri rives på et råkostjern. 
Lommen i kødet krydres med paprika og fyldes med blandingen af løg og de revne selleri. 
Lommen lukkes med en kødnål. 
Koteletterne brunes på en pande, lægges i et fad, drysses med salt og peber og der hældes en ½ flaske rødvin i fadet. 
Koteletterne drysses med lidt reven selleri og steges i ovn ved 200ºC til de er møre. 
Rødbeder: 
Rødbeder skrælles og skærer i bjælker. 
De koges som man ønsker dem i en blanding af honning, rødvin og balsamicoeddike. 
Når rødbederne er færdige tages de op af lagen, som man lader koge ind til en tyk sirupsmasse. 
Derefter kommes rødbederne tilbage i lagen og serveres varme. 
Kartofler: 
Kartoflerne skrælles og skæres i bjælker. 
De steges i ca. ½ time i en wok, hvorefter der tilsættes piskefløde og hvidvin, og der lægges låg på. 
Kartoflerne koges til de er møre. 
Dressing: 
Blomkål skylles og deles i små buketter. 
Rødløg skæres i ringe. 
Der laves dressing af jomfruolivenolie, balsamicoeddike og lidt salt. 
Blomkålsbuketterne og rødløgene vendes i dressingen.